skip to Main Content
Dogodki

Vilinska Lacha: Veronika Strnad in Žan Bračun 3.12.2022

Prvi vilinski Lacha  večer otvarjamo z avtorskimi skladbami Veronike Strnad, ki nas popeljejo skozi njena razmišljanja o življenju, vrednotah in ljubeznih, Žan Bračun pa jo bo spremljal skozi izbrane  slovenske in druge večne pop klasike, zavite v njuno čutno preobleko. Naj vas prevzame mehak eterični glas ter pobožajoi razvedrijo kitarske viže mladih in nadarjenih talentov. 

Veronika Strnad je prodorna mlada pevka, avtorica in študentka jazz ter pop petja v Avstriji v Celovcu. Je glasbena gostja na številnih prireditvah, to poletje se je predstavila z dvema samostojnima koncertoma, lahko pa ste jo zasledili tudi na televiziji. Nastopila je na Popevki 2022 s svojo avtorsko skladbo “Ljubim” ter tudi prejela nagrado strokovne žirije za mladega obetavnega avtorja in izvajalca. Pot pa jo naslednje leto pelje skozi lužo, saj je prav tako prejemnica polne štipendije dodiplomskega študija za univerzo Berklee College of Music v Bostonu! 

Prepeva pogosto in z veseljem ter v različnih zasedbah; s svojim bandom, v duetu z očetom Rudolfom Gasom ali bratom Krištofom Strnadom, danes pa je z njo kitarist, prijatelj in prav tako član njene zasedbe – Žan Bračun. 


3.12.2022 Vilinski oder

Zasedba:

  • Veronika Strnad, vokal
  • Žan Bračun, kitara

Najnovejši dogodki